Ecuador


Jaarrond een betrouwbare roos

Welyflor staat al jaren bekend om haar hoge en betrouwbare kwaliteit rozen. De onderscheidende eigenschappen van deze rozen zijn de intense kleuren, constante kwaliteit en het lange vaasleven.

De kwekerijen van Welyflor zijn gelegen op 2850 meter hoogte aan de voet van de berg Cayambe. Door deze hoogte en locatie op de evenaar beschikt Welyflor over de meest ideale teeltomstandigheden voor rozen; 12 uur per dag een intense zon, koude nachten en overdag temperaturen rond de maximaal 21 graden. Daarnaast zijn er geen seizoenen op de evenaar waardoor jaarrond, door het stabiele klimaat constante kwaliteit gegarandeerd kan worden. Dit allen tezamen in combinatie met Nederlandse know-how resulteert in rozen van de hoogste kwaliteit.

Samen met Welyflor is VE Bloemengroothandel een samenwerking gestart. Deze samenwerking is opgericht vanuit een sterke passie en gedrevenheid voor de prachtige rozen uit Ecuador. Het assortiment bevat een heel kleurenpalet aan prachtige grootbloemige kwaliteitsrozen.

Meer dan 100 verschillende soorten

Meerdere keren per week ontvangen wij een zending

The point of using du

© 2022 VE Bloemengroothandel.nl | Privacy policy